به گزارش خبرنگار مهر، محمود خسروی وفا با اشاره به پتانسیل بالای ورزش ایران و استفاده از این پتانسیل در ورزش پارالمپیک گفت: هر چهار سال یک بار ۱۰ ورزشکار بزرگ پارالمپیک دنیا معرفی میشوند که حدود سه نفر از آنها از ایران هستند. این نشان دهنده بالا بودن توانمندی ورزش ایران است که میتوانیم با قدرت خودمان را در ورزش اثبات کنیم. زبان ورزش زبان وسیعی است. این مسیر خوبی است که به عنوان سفیر خودمان را به دنیا معرفی کنیم و وسیلهای باشیم برای امیدبخشی برای کسانی که با ورزشکاران آشنا میشوند.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص تاکید رهبر بر استفاده از برند ایرانی در ورزش تصریح کرد: تا چند سال پیش ورزشکاران ما لباسهای خود را با ورزشکاران خارجی عوض میکردند اما ما در پارالمپیک لندن این عادت را بر هم زدیم. به ورزشکاران جنسی دادیم که به سادگی راضی نمیشدند با جنس خارجی عوض کنند. ظرفیت تولید ما بالا بوده ولی این چند سال اخیر افت کرده است چون از برندهای داخلی حمایت نشد. اگر این حمایت صورت بگیرد، برندهای مختلفی هستند.
خسروی وفا با اشاره در پیش بودن بازیهای پاراآسیایی جوانان تاکید کرد: برای این مسابقات لباسهایی آوردند که باورم نمیشد در ایران تولید شده است. متاسفانه این برندها هنوز نتوانستهاند خودشان را به جامعه معرفی کنند. اینجا جامعه ورزش میتواند به آنها کمک کند.
وی همچنین درباره عدم استفاده از مربی خارجی در کمیته پارالمپیک، یادآور شد: ما تنها دو بار از مربی خارجی استفاده کردیم؛ یک بار در آموزش تیروکمان و آموزشهای پایه بود. آن موقع این دانش در ایران نبود ولی الان بسیاری از مربیان و ورزشکاران ما خارج از کشور کار میکنند و خودشان لژیونر هستند. نباید به سادگی سراغ مربی خارجی برویم.
خسروی وفا ادامه داد: یک بار هم در لندن در بحث پرتاب از مربی خارجی استفاده کردیم که به ما کمک هم کرد. تجربه من نشان میدهد در این زمینه کمبودی نداریم.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در خصوص نامگذاری کاروان پارالمپیکی ایران به نام «سردار دل ها» یادآور شد: ورزش نمیتواند خودش را از جامعه جدا بداند. در پارالمپیک ریو کاروان را به نام «منا» نامگذاری کردیم. ورزش نمیتواند فاصله اش را با جامعه زیاد کند و نسبت به اتفاقات جامعه بی تفاوت باشد. سردار دلها یک اسم بود و ما باید وسیعتر از این کار کنیم. قاسم سلیمان شهامت، جسارت، صمیمیت، دوستی و مرام پهلوانی داشت. ایشان حتی ورزشکار بوده است.
خسروی وفا اظهار کرد: خوشبختانه پذیرش جامعه نسبت به نامگذاری کاروان بالا بود و استقبال خوبی کردند. هرچند که ما کار بزرگی نکردیم. این حداقل کاری بود که میتوانستیم انجام بدهیم. یک نامگذاری بود که باید از این چند قدم جلوتر برویم. مسئولیت ما بیشتر شد و باید ظرفیتهایمان را بالاتر ببریم. نباید به اسم سطحی قناعت کنیم و باید به عمق فلسفه برویم.
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد که سیاست کیفی گرایی این کمیته در مسابقات پارالمپیک ادامه خواهد داشت. خسروی وفا گفت: در این چند سال تمرکزمان روی کار کیفی بود. در پارالمپیک هم همینطور. در مسابقات پاراآسیایی کمیت و کیفیت با هم است و در رده سنی جوانان کمیت را مدنظر داریم چون باید تجربه کسب کنند.
وی تصریح کرد: همیشه این تفکر بین کادر فنی و ورزشکار وجود داشت که آیا این رفتار و سیاست درست است یا نه. در نشست با رهبری تاییدیه گرفتیم که این کار درست است. مسیری که پیش بینی کردیم درست است. ارزش ایران وقتی دیده میشود که پرچم کشورمان بالا برود. داشتن مدال نقره و برنز و عنوان چهارم در پارالمپیک یقیناً ارزشمند است ولی آنچه باعث بالا رفتن پرچم میشود، مدال طلا است.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک از آمادگی این کمیته برای آغاز اردوی تیمها برای مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس خبر داد و تاکید کرد: به فدراسیونها اعلام کردیم که آماده برگزاری اردوهای پارالمپیک فرانسه هستیم. آنها از امروز میتوانند شروع کنند. گفتیم از این هفته میتوانند اردوها را تشکیل بدهند.
خسروی وفا در پایان گفت: برای پارالمپیک بعدی هم اولویت با طلاییها و سپس نقرهای ها است. دو سال و هشت ماه تا شروع پارالمپیک بعدی باقی مانده است. فکر نکنیم زمان زیادی مانده است. یک سال را هم از دست دادهایم ولی سیاست کیفی گرایی را ادامه میدهیم.
نظر شما